توضیحات
دوران شکوفایی و پختگی موسیقی عامه پسند آمریکا در دهه هفتاد بود، زیرا هنرمندان به شکلی خلاق به دنبال صداها و فرمهای نو در موسیقی بودند.
از نظر تنوع سبکهای مختلف موسیقی به ندرت میتوان دههای را همارز دههی هفتاد دانست.
بسیاری از گروههای بزرگ راکاندرول مانند رولینک استونز، لد زپلین و «دِ هو» در این دوران در اوج خود بودند.
در این دهه گروههای جدیدی مانند ایگلز و هنرمندانی مانند دیوید بوبی، بروس اسپرینگستین، ظهور کردند که باعث تغییر چشم انداز موسیقی مردمی شدند.
برخی از هنرمندان هم مانند «استیوی واندر» و «ماروین گی» در این دهه به پختگی بیشتری رسیدند.
البته در این دهه موسیقی دیسکو و پانک هم رونق زیادی داشت و در دو سوی مخالف این تغییر و تحولات گسترده در طیفهای موسیقی- به عنوان شاخصه این دهه- از یک سو موسیقی پانک و از سوی دیگر موسیقی دیسکو بهطور یکسان قرار داشتند.
در این برنامه میخواهیم با بررسی سبکهای متنوع موسیقی مردمی و هنرمندان گوناگون آن دوران، تصویر خوبی از این دهه بهدست آوریم.
دههی هفتاد برای آمریکا دورانی بحرانی بود.
این کشور اولین جنگ خودش را از دست داد و با دو بحران انرژی روبرو شد.
در همین دهه ریچارد نیکسون به علت یک رسوایی بیسابقه سیاسی مجبور شد از سمت ریاست جمهوری استعفا دهد.
دههی هفتاد در آمریکا دههی تنوع فرهنگی است؛ در این دهه با گروههای موسیقی راک مانند «سکس پیستولز» و «بلاندی» و هم چنین «ویلیج پیپل» و «دانا سامر»، ملکهی موسیقی دیسکو روبرو هستیم.
آمریکا در این دهه دویستمین سالگرد تولدش را جشن میگیرد و در تلاش است تا با رقبای قدیمیاش در صلح باشد.
اما در همین دوره است که آمریکا دورهی پراضطرابی را نیز تجربه میکند زیرا سقوط اقتصادی و بحران هستهای برایش نزدیک است.
در این برنامه با استفاده از تصاویر آرشیوی و مصاحبههایی با روزنامه نگاران، تاریخ دانان، موسیقیدانان، هنرمندان تلویزیون و افراد دیگر، دوران دههی هفتاد به بهترین شکل تصویر خواهد شد.
در این دوره موسیقی عامهپسند شاخههای متفاوتی پیدا میکند مانند دیسکو و پانک و همچنین در آداب و رسوم و مسائل جنسی انقلابی پدید میآید.
در همین دوران شاهد حوادثی خشونتبار هستیم؛ حوادثی مانند: قتلهای زنجیرهای، بمب گذاری، هواپیماربایی و گروگانگیری که مجموع این حوادث شکل جدیدی از تروریسم را به جهان نشان میدهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.