توضیحات
در قسمت اول، مارکوس دو ساتوی نگاهی به نقش اساسی ریاضیات در زندگی ما میاندازه، و سپس به بررسی ریاضیات مصر، بینالنهرین و یونان باستان میپردازه.
او در مصر، کاربرد دستگاه اعداد دهدهی بر اساس ده انگشت دست، شیوه عجیب مصریها برای ضرب و تقسیم و درک اونها از اعداد دودویی، کسرها و اجسامی مثل اهرام رو بررسی میکنه.
او کشف میکنه که شیوهای که ما امروزه برای تشخیص زمان استفاده میکنیم بر اساس دستگاه اعداد پایه ۶۰ بابلیها پایهگذاری شده و به خاطر بابلیهاست که هر دقیقه ۶۰ ثانیه داره و هر ساعت ۶۰ دقیقه و با هم میبینیم که بابلیها چطور از معادلات درجه دو برای اندازهگیری زمینهای خود استفاده میکردن.
در یونان، او به بررسی نقش برخی از غولهای ریاضیات از جمله افلاطون، اقلیدس، ارشمیدس و فیثاغورس میپردازه که به خاطر تغییر ریاضیات از ابزاری برای شمارش به مبحث تحلیلیای که ما امروز میشناسیم شهرت دارن.
فیثاغورس شخصیت بحث برانگیزی بود و آموزههای او مشکوک و پیروان او به عنوان فرقه عجیبی شناخته میشدن.
فیثاغورس در کنار فعالیت مبتکرانه خود در زمینه خصوصیات مثلثهای قائمالزاویه، پس از مشاهده خصوصیات آلات موسیقی هم نظریه مهم دیگهای رو ارائه کرد: او کشف کرد که نسبت فواصل بین نتهای موسیقی دارای هارمونی به هم، همیشه به صورت یک عدد صحیح است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.