بمب الکترومغناطیسی (E-Bomb) اسلحهای است که آن را به قصد نابود کردن این جزء جداییناپذیر انرژی برق از زندگی بشر ساختهاند. این بمب به سادگی میتواند تمام دستگاههای الکترونیکی را که بشر از آنها استفاده میکند، از کار بیندازد، مثلاً در عرض چند ثانیه ژنراتورهای برق را از حرکت بازدارد، ماشینها را متوقف کند و حتی میتواند امکان استفاده از تلفن را هم از ما بگیرد.
بسیاری از وسایل پیرامون ما برای کارکردن به انرژی برق نیاز دارند و بخش عمدهای از زندگی ما به این نیرو متکی است، از جمله تلویزیون، رادیو، لامپ، گرمکنندههای برقی و…، حال تصور کنید در طول یک روز برق خانۀ شما قطع شود. چراغها، تلویزیون و رادیو کار نکنند. به نظر شما چه اتفاقی میافتد؟
مسلماً بعد از مدتی از فرط بیکاری به دور خود چرخ میزنید و پس از چند ساعت، ماندن در خانه برای شما طاقتفرسا خواهد شد. حال اگر چنین مشکلی را در مقیاس بزرگتر فرض کنیم، این مشکلات هم بزرگتر میشوند.
به عنوان مثال در یک شهر خدمات اجتماعی از قبیل اورژانس، پلیس، تجهیزات بیمارستانی و همه و همه از کار بیفتند. مشکلاتی از این قبیل ممکن است حتی منجر به مرگ انسانها هم شود. کارخانههای مواد غذایی به خاطر از کار افتادن سردخانههایشان متحمل میلیونها دلار ضرر میشوند و در صورتی که این وضعیت باقی بماند، نیروهای دولتی و خدمات دولت هم از کار خواهند افتاد.
با توجه به این گفتهها، مشخص میشود که یکی از نیازهای جدی بشر امروزی، انرژی الکتریکی است.
یک بمب قوی الکترومغناطیسی میتواند قدرت نظامی یک شهر را کاملاً به ۲۰۰ سال عقب برگرداند. دولت آمریکا سالهاست که تحقیقات در این زمینه را دنبال میکند. عدهای اعتقاد دارند که هم اکنون چنین سلاحهایی در زرّادخانههای آنها وجود دارد.
از طرفی دیگر گروهکهای تروریستی هم میتوانند از این تکنولوژی استفاده کنند و با ساختن بمبهای الکترونیکی صدمات زیاد و سنگین را به دولتهای مخالف خود برسانند. ما در این بخش به شرح فرضیات بنیادین و فناوری بمبهای الکترومغناطیسی میپردازیم و شما را با جزییات و نحوۀ کار این وسیلۀ خطرناک آشنا میسازیم.
ایدۀ اولیه ساخت بمب الکترومغناطیسی
طرز کار اصلی بمبهای الکترومغناطیسی بسیار ساده است. این اسلحهها با ایجاد میدان قوی الکترومغناطیسی، تمام مدارات برقی را در هم میشکنند.
اگر با طرز کار آهنرباهای برقی یا رادیو آشنا هستید، حتماً میدانید که الکترومغناطیس چیز ویژه و جدیدی نیست. سیگنالهای تلویزیونی و امواج AM و FMرادیویی، امواج تلفنهای همراه و چراغهای ماکروویو و امواج اشعۀ ایکس همگی جزو امواج الکترومغناطیس هستند.
در ابتدا باید توضیح داد که یک فرستندۀ رادیویی ساده چگونه میتواند امواج الکترومغناطیس ساطع شده از خود را به جریان برق در یک رسانای همجوار خود تبدیل کند. آنتن فرستندۀ رادیو میتواند امواج الکترومغناطیس را به صورت سیگنال به یک گیرنده برساند. گیرندۀ رادیو نیز در اثر خاصیت القاء الکترومغناطیسی این امواج را دریافت کرده و به جریان الکتریکی تبدیل میکند.
حال اگر ما بتوانیم وسیلهای بسازیم که امواج قویتر و پرانرژیتر تولید کنیم، جریان القایی در گیرنده شدید شده و میتواند قطعات الکترونیکی را بسوزاند و از کار بیندازد.
نوسانات شدید میدان مغناطیسی میتواند موجب تولید جریان برق زیادی در هر نوع وسیلۀ رسانای دیگر شود. به عنوان مثال، خطوط تلفن، خطوط انتقال برق و حتی لولههای فلزی. این امواج میتوانند ناخواسته هر وسیلۀ الکتریکی که در طیف امواجشان قرار گیرد، از جمله شبکههای کامپیوتری را از کار بیندازند. یک موج قویتر حتی میتواند سیمکشیها را ذوب، باتریها را منفجر، و مبدّلهای الکتریکی را نابود سازد. راههای زیادی برای تولید و آزاد سازی چنین میدانهای مغناطیسی وجود دارد.
حال نگاهی به چند راه ممکن برای ساخت اسلحههای الکترومغناطیسی میاندازیم. اندیشۀ ساخت بمب الکترومغناطیسی به سال ۱۹۵۸ برمیگردد، زمانی که آمریکاییها اولین بمب هیدروژنی خود را امتحان کردند و نتایج بسیار خارقالعادهای را برای آنها همراه داشت. این انفجار هستهای که در نقطۀ بسیار دورافتاده در روی اقیانوس آرام روی داد، باعث شد لامپهای الکتریکی جزایر هاوایی منفجر شوند و حتی هزاران مایل دورتر، یعنی در استرالیا بسیاری از تجهیزات رادیویی از کار بیفتد!
تحقیقات نشان دادند که درهم ریختگی الکتریکی به دلیل اثرات این انفجار هستهای بوده است. پیش از آن، فیزیکدانان متوجه شده بودند که فوتونهای انرژی الکترومغناطیسی میتوانند الکترونهای اتمهای کوچک را با ضربۀ اندکی از سطح اتم جدا کنند.
در آزمایشی که در سال ۱۹۵۸ انجام شد محققان فهمیدند که فوتونهای اشعۀ گاما که از انفجار شدید هستهای به وجود آمده بودند، مقدار بسیار زیادی از الکترونهای اتمهای اکسیژن و نیتروژن جو را جدا کردند. این سیل عظیم الکترونها، یک جریان الکتریکی بزرگ در جو و به طبع آن یک میدان مغناطیسی بسیار قوی تولید کرد. پالس الکترومغناطیس حاصل نیز یک جریان الکتریکی قوی در سطحی بسیار گسترده به وجود آورد که باعث خرابیهای گستردۀ ابزار الکتریکی در مناطق هاوایی و استرالیا گردید.
سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) در زمان جنگ سرد، از عواقب انفجار یک بمب اتمی در ارتفاع ۵۰ کیلومتری سطح کشور خود بیمناک بود. آنها میترسیدند که انفجار این بمب، میدان الکترومغناطیسی شدیدی در فضای کشور بهوجود بیاورد و تمام ابزارهای الکتریکی و اکترونیکی را در سراسر ایالات متحده از بین ببرد.
البته هنوز هم احتمال چنین حملهای وجود دارد، اما موضوع انفجار بمب هستهای دیگر مسئلۀ اصلی ایالات متحده نیست، بلکه ساخت بمب الکترومغناطیسی که تبعات زیستمحیطی بمب هستهای را ندارد، به موضوع جذاب و مورد علاقۀ این کشور و دیگر کشورهای مجهز به فناوری پیشرفته تبدیل شده است. بمب الکترومغناطیسی به اندازۀ بمب اتم، منطقۀ گستردهای
را تحت تأثیر قرار نمیدهد. چون آنها فوتونها را در ارتفاع زیادی از سطح زمین منفجر نمیکنند، اما میتوانند برای ایجاد خاموشی کامل در سطح محلی به کار روند.
بمبهای الکترومغناطیسی غیراتمی
به نظر میرسد که ایالات متحدۀ آمریکا چنین اسلحههایی را در زرادخانههای خود دارد، ولی اینکه چه مدلی از آنها را در اختیار دارد، معلوم نیست. بیشتر تحقیقات با مشکل قدرت زیاد امواج روبهرو هستند. البته با توجه به گزارش خبرنگاران رسانهها، احتمال میرود چنین بمبهایی در جنگ عراق استفاده شده باشند. در حقیقت بیشتر بمبهای الکترومغناطیسی، بمب واقعی نیستند. آنها بیشتر شبیه اجاقهای ماکروویو هستند که پرتوهای متمرکزی از انرژی آزاد میکنند.
منابع ارزان؛ مهندسی بنیادی
یک سازمان تروریستی میتواند به سادگی یک بمب الکترومغناطیسی خطرناک بسازد. در اواخر سپتامبر سال ۲۰۰۱، مهندسان طراز اول، مقالهای در مورد احتمال ساخت این ابزار نوشتند. این مقاله به ژنراتورهای شارِش متراکم توجه کرده بود و در مورد ساخت بمبهای الکترومغناطیسی قدرتمند و در عین حال ارزان قیمت توضیحاتی داده بود.
ایدۀ اصلی این طرح، متعلق به فردی به نام کارلو کوپ (تجزیهگر و تحلیلکنندۀ مسائل دفاعی) بود. اندیشۀ بزرگ ساخت این وسیله، واقعاً برای نیروهای دولتی مهم بود. البته هیچ کس قادر به ساخت بمب الکترومغناطیسی به تنهایی نخواهد بود.
بمب شامل یک سیلندر فلزی است که دور آن سیمپیچی شده و داخل سیلندر با مواد منفجرۀ قوی پر شده است. موتور، سیلندر را که به طور مجزا در یک محیط خلأ قرار دارد، میچرخاند. بمب همچنین منشأ قدرتی مانند خازن است که جریان ذخیره شدهای دارد که به سیمپیچ وصل است.
مراحل عمل این بمب به صورت زیر است:
- یک کلید، خازن را به سیمپیچ متصل میکند. جریان الکتریکی در سیمپیچ جریان مییابد و میدان مغناطیسی قوی داخل سیمپیچ تولید میشود.
- یک سیستم آتشزنی حساس به تغییر میدان مغناطیسی، مواد محترقۀ داخل سیلندر را منفجر میکند. این انفجار مثل یک موج از جلو سیلندر به طرف عقب حرکت میکند.
- در حین انفجار، سیلندر منبسط شده به سیمپیچ برخورد میکند و نوعی اتصال کوتاه پدید میآید. در این حالت سیمپیچ از منبع انرژی خود (خازن) جدا میشود.
- جابجایی اتصال کوتاه به طرف عقب، میدان مغناطیسی داخل سیلندر را فشردهتر میسازد تا اینکه در انتهای سیمپیچ با آزادشدن میدان مغناطیسی فشرده شده، انفجار الکترومغناطیسی شدیدی رخ میدهد و به اصطلاح بمب میترکد.
البته نظامیان رده بالای ارتش آمریکا با این بهانه که بمبهای الکترومغناطیسی مرگآور نیستند، تاکنون از شرح نحوۀ کار بمبهای ساخت خود صرف نظر کردهاند، ولی باید متوجه بود که این اسلحهها به صورت جدی مخرّب هستند.
یک حمله با بمب الکترومغناطیسی میتواند زندگی را در ساختمانها فلج و نابود کند. این پالس میتواند تمام سیستمهای الکتریکی از جمله تجهیزات بیمارستانی را از کار بیندازد و حتی باعث انفجار تجهیزات الکترونیکی و مرگ افراد شود.
البته در صحنۀ جنگ این بمبها میتوانند بدون کشتن یا حتی زخمی کردن نیروهای دشمن، تحرکات نظامی آنها را متوقف سازند. یک انفجار اتمی در منهدم کردن زاغههای مهمات میتواند مؤثر باشد، ولی باعث خرابی مناطق اطراف و خانههای مسکونی نیز میشود، اما یک پالس الکترومغناطیسی میتواند از زمین بگذرد، چراغها و سیستمهای تهویه، وسایل ارتباطاتی از جمله بیسیمهای نظامی و حتی درهای الکترونیکی و در حقیقت همۀ تجهیزات نظامی دشمن را از کار باز دارد.
البته یک حملۀ گستردهتر الکترومغناطیسی در هر کشوری میتواند توانایی سازماندهی نیروهای آن کشور را به خطر بیندازد و ارتش آن کشور را تضعیف کند. مهمترین تأثیر جانبی انفجار یک بمب الکترومغناطیسی عامل روانی آن است که در یک کشور پیشرفته و در مدت زمان اندک میتواند زندگی مدرن را به وقفۀ آزاردهندهای تبدیل کند.
در این صورت همۀ ساکنین آن کشور زنده میمانند، ولی آنها خودشان را در یک دنیای کاملاً متفاوت پیدا میکنند. دنیایی بدون برق و الکتریسیته!
دانلود فیلم مستند درباره انواع بمب ها و بمت افکن ها
مستند جنگ افزارهای آتشین
آتش کهن ترین و هراس آورترین اسلحه ی بشر است. آتش می سوزاند , شعله می کشد و خاکستر می سازد…جنگ افزارهای آتش زا شهرها را ویران کرده , ماشین ها را ذوب می کند , موجب جراحت در انسان می گردد و در میدان نبرد تلفات سنگینی را بر دشمن وارد می آورد.
با مرور نسل های مختلف فن آوری علت وحشت حاصل از ماده ی آتش زا یونانی , بمب های آتش زا و آتشپاش ها در میدان نبرد را کشف خواهیم کرد.
برای لمس آتش آماده شوید سفر ما از همین جا آغاز می شود.
مستند بمب افکن ب 52 استراتوفورترس
این بمب افکن، بیش از 60 سال است که هواپیمایی حیاتی برای نیروی هوایی آمریکا محسوب می شود.
از گشت زنی های اولیه در جنگ سرد گرفته تا مأموریت های بمباران در عراق و افغانستان.
قادر به حمل 32 هزار کیلوگرم سلاح است و می تواند مسافتی 10 هزار کیلومتری را در ارتفاع 50 هزار پایی طی کند.
و با این که خدا را شکر تا به حال برای بمباران اتمی استفاده نشده است، ب 52 استراتوفورترس همواره بمب افکنی بوده که در قلب دشمنان ترس و وحشت ایجاد می کرده است.
مستند متخصص خنثی کردن بمب
تقریباً 80 درصد از مردم کار پشت میزنشینی دارند و20 درصد باقی مانده کار روزمره 9 صبح تا 5 بعد از ظهرشان به این صورت است.
این برنامه درباره ی زنان و مردانی است که بدون در نظر گرفتن هیچ محدودیتی جانشان را به خطر می اندازند تا کارشان را انجام بدهند.
تیم کندی دراین برنامه مأموریت دارد تا به مردم جهان نشان دهد که داشتن کارهای سخت و زیانآور به چه صورت است.
مستند بمب ها
بمب ها، ترسناک ترین و قدرتمندترین سلاحها در انبار مهمات هر کشور محسوب می شوند.
ابزارهایی که برای اولین بار در قرن هفتم میلادی به عنوان وسایل آتش افروز اختراع شدند به مرور زمان تکامل یافته و به سلاح هایی تبدیل شدند که می توانند منجر به نابودی نسل انسان از کره زمین شوند.
در این مستند شما شاهد تکامل بمب ها خواهید بود؛ از استفاده اجساد حیوانات بیمار که با منجنیق بر فراز دیوار قصرها پرتاب می شدند گرفته تا سلاح آتش یونانی و بمب های هوشمند امروزی.
مستند بمب ساعتی وسوویوس
وسوویوس یکی از خطرناک ترین آتشفشان های دنیاست.
این غول بی قرار در فاصله ای تنها ۶ مایلی از شهر ناپلی قرار دارد که می تواند در کثری از ثانیه میلیون ها نفر را به کام مرگ بکشد.
سوال این جاست که کی ؟ در نزدیکی این جا ویرانه های شهرهای دیگر قرار دارد.
آن ها یادبودهای کابوس وار گذشته ی آتشفشان و خشم احتمالی آینده ی آن هستند.
اکنون دانشمندان سعی در پیش بینی حرکت بعدی این هیولای خفته را دارند البته پیش از آن که دیر شود.
آن ها با استفاده از بقای باستانی و شواهد علمی جدید در تلاش هستند که پرده از اسرار وسوویوس بردارند.
مستند بمب های رادیواکتیو
مستند بمب ساعتی
در سال ۱۹۳۹ بسته ای اسرارآمیز به دست دانشمندان بریتانیایی رسید.
این بسته بدون امضا بوده و به زبان آلمانی نوشته شده بود.
این گزارش مرحله ای از پیشرفتهای فنی را که دانشمندان هیتلر به آن دست یافته بودند، فاش میساخت.
فنآوری و جنگ افزارهایی که در این گزارش توصیف شده بود، چنان پیشرفته بودند که قابل باور نبود.
اما به تدریج رویدادهایی دقت آن را آشکار کردند و آن به ابزاری مهم و حیاتی در مبارزه با پیشروی نازیها تبدیل شد.
اما نویسنده ناشناس یکی از مهم ترین گزارشهای علمی جنگ جهانی دوم چه کسی بود و چرا او یک چنین اطلاعات ارزشمندی را برای انگلستان ارسال کرد؟ این برنامه با استفاده از مصاحبه هایی با دانشمند دولتی، آر.وی.
جونز، از واقعیتی که در پشت این نویسنده اسرارآمیز نهفته است، پرده برداشته و نشان میدهد که چگونه گزارشی که “مهمترین گزارش جنگ” نام گرفت، نتیجه نهایی آن را تحت تاثیر قرار داد.
مستند بمب مایع
در سال ۲۰۰۶ دربارهی این حقیقت به توافق رسیدیم که با تهدید تروریستی مهمی از داخل بریتانیا مواجهیم.
فقط یک سال از زمان حملات ویرانگر به سیستم حمل و نقل لندن گذشته بود و فهمیده بودیم که این اتفاق در حیاط خلوت خودمون افتاده و ساکنین بریتانیا با گذرنامهی بریتانیایی حملات رو در خیابونهای لندن برنامهریزی میکنند.
مستند کارخانههای مخفی بمب اتم
تیمی از محققان میدانی سرنخهایی را کشف میکنند که دنیاهای ناپدیدشده یا پنهان را مجددا خلق خواهند کرد.
آنها از آخرین تحقیقات، تحلیل کارشناسی و مدرنترین فناوری گرافیکی برای بردن ما به گذشته استفاده میکنند.
در سال ۱۹۳۹، گروهی از دانشمندان- شامل آلبرت انشتین – درباره احتمال ساخت بمب اتم توسط آلمان زمان هیتلر، به رئیس جمهور روزولت هشدار می دهند.
روزولت دستور میدهد که ایالات متحده به هر طریقی که شده، باید قبل از همه یک بمب اتمی بسازد.
و ظرف سه سال آنها در مسیر خلق دنیایی پنهان از شهرهایی سری و تاسیسات هستهای طبقهبندی شده، در داخل آمریکا بودند.
۴۰۰ هزار نفر در این پروژه بودند که باور بر آن است که تنها چند نفر از آنها حقیقت را میدانستند.
شش دهه بعد، تیمی از متخصصان به سایتهایی که زمانی سری بودند برمیگردند، یعنی جایی که دورهای از تاریخ رقم خورده بود.
آنها در شهرها و تاسیسات فوق سری، این جهان گمشده را کشف و بازسازی میکنند.
سه شهر فوق سری که ساخت آنها به ۲۰۰ هزار هکتار زمین، میلیاردها دلار و ساخت بزرگترین ساختمان جهان نیاز داشت، در بخشهای دورافتاده تنسی، نیومکزیکو و ایالت واشنگتون ساخته شدند.
این کار قرار بود پرهزینهترین برنامه مهندسی با بیشترین نیروی انسانی باشد که تا آن زمان انجام شده بود.
ما حالا با کمک شهادت شاهدان عینی و فناوری گرافیکی مدرن، جهان سری پروژه منهتن را از نو خلق میکنیم.
مستند اپنهایمر و بمب اتم
جِی رابرت اوپنهایمر پدر بمب اتم، بزگترین اسلحه کشتار جمعی دنیا را میسازد که قدرت هزار خورشید را دارد و میتواند دهها هزار نفر را در لحظهای بکشد.
استعداد علمی او قدرت پشت بمب اتمی است که در جنگ جهانی دوم بر علیه ژاپنیها استفاده شد، اما وجدانش باعث شد اختراعی که تمام کننده جنگ بود را زیر سوال ببرد.
انسان: رابرت اوپنهایمر کودکی کنجکاو درباره علم بود.
او زاده خانوادهای ثروتمند در نیویورک بود و در محیطی غنی بزرگ شد.
علاقه او به مواد معدنی و کنجکاویش باعث شد در ۱۲ سالگی معروف شده و به باشگاه معدنشناسی نیویورک برای سخنرانی دعوت شود.
اوپنهایمر به عنوان دانشجوی ممتاز در رشته شیمی از هاروارد فارغالتحصیل شد و برای مطالعه فیزیک تئوری نزد مشهورترین فیزیکدانان اروپا رفت.
رابرت اوپنهایمر در ۳۸ سالگی، توسط ژنرال گرووز برای اداره آزمایشگاه لوس آلاموس، نیومکزیکو انتخاب میشود.
آنجا بود که اوپنهایمر و تیمش روی ساخت بمب اتم کار کردند.
زمان: زمانی که رییس جمهور ترومن آخرین اخطار را به ژاپنیها میدهد، گروه بمبافکن بی-۲۹، اِلونا گِی، برای انداختن بمب اتم اوپنهایمر آماده میشوند.
هدف آنها پل آیوی در هیروشیما است که به داشتن “بهترین نقطه هدفگیری در جنگ” مشهور است.
هنگامی که این اسلحه مرگبار به سمت هدف حمل میشود، اوپنهایمر در نیومکزیکو بیقرار است.
گروه اِنولا گِی، بمب بزرگ “پسرکوچک” را به سمت زمین رها میکند.
بمب ۶۰۰ متر بالاتر از هدف، دقیقا طبق برنامه و طبق هدفگیری منفجر میشود.
هیروشیما و باقی دنیا دیگر هرگز مانند گذشته نخواهد بود.
ماشین: تنها یکی از دو بمب اتمی که در طول تاریخ در جنگ استفاده شده، “پسرکوچک”، باعث یکی از بزرگترین فاجعههای تاریخ شد.
“پسرکوچک” با حدود ۴ متر عرض و بیش از ۸ تن وزن، گرانترین ماده منفجره تاریخ بود و هزینه ساختش بیشتر از ۲ میلیارد دلار شد.
این بمب جان انسانهای زیادی را گرفت و باعث شد اوپنهایمر درباره نحوه استفاده از انرژی هستهای مجددا فکر کند.
مستند بمب افکن ها 1
در مجموعه ی برترین ها , برترین بمب افکن ها را مشاهده خواهیم کرد.
از نزدیک با جدیدترین نابودگر پیشرفته ی دنیا آشنا خواهیم شد و با یک هواپیمای قدیمی جنگ جهانی دوم پرواز خواهیم کرد.
بمب افکن های شیرجه ای , اژدرافکن ها و جت های جنگی بمب افکن را نیز فراموش نخواهیم کرد و همین طور درباره ی احساس رها کردن بزرگترین بمب دنیا خواهیم شنید.
مستند بمب افکن ها 2
بمب افکن ها از آسمان ها زمین را در هم می کوبند.
آنها می توانند تانک ها را نابود کنند , به استحکامات یورش ببرند , نیروهای نظامی را منهدم سازند و شهر ها را با خاک یکسان کنند.
حملات هوایی با پیشتازی در یورش ها , پوشش دادن و عقب نشینی ها کاربردی ترین گزینه در قدرت آتش نظامی می باشند.
آماده ی پرواز باشید.
چرا که قصد دارید نسل مختلف این تکنولوژی را بررسی کنیم تا پی ببریم که چگونه بمب افکن ها تبدیل به بهترین ها شده اند.
اکنون زمان این است که به شدت خشمگین شود.
مستند بمب افکن ها 3
از زمان های پیش از استفاده از موشک های بالستیک بین قاره ای , ابر قدرت ها به طور مخفی بر روی طراحی و ساخت ناوگانی از بمب افکن های شگفت انگیز کار می کردند تا تلفات جانی و مالی بیشتری را به دشمنان خود وارد کنند.
حاصل آن تلاش ها ناوهای جنگی پرواز کننده وهواپیماهایی با سوخت هسته ای است.
این است داستان کنار گذاشتن ناو هواپیما بر آمریکا توسط کنگره.
تا زمانی که نیروی دریایی آمریکا در آخرین لحظه یک راه جسورانه برای پرواز از عرشه ی ناو هواپیما بر پیدا کردند و همچنین از نیرنگ روس ها باخبر خواهید شد که وانمود کردند آن ها دارای بمب افکن های غول پیکری هستند که سالها پیش تولید کرده اند و آگاه خواهید شد از پرقدرت ترین بمب افکن سطح پایین ما فوق صوتی که تا کنون پرواز کرده است و به دلیل ترس از سیاستمداران کنار گذاشته شد.
این داستان محرمانه ای از آن بمب افکن ها و انسان های خارق العاده ای است که آن ها را ساختند وبا آن ها پرواز کردند.
بمب الکترومغناطیسی سپاه, بمب الکترومغناطیسی روسیه, بمب الکترومغناطیسی آمریکا در عراق, بمب الکترومغناطیسی ساخت, بمب الکترومغناطیسی چگونه عمل می کند, قدرت بمب الکترومغناطیسی, چگونه بمب الکترومغناطیسی بسازیم, بمب های الکترومغناطیسی, بمب های الکترومغناطیسی چیست, بمب های الکترومغناطیس, بمب های مغناطیسی ایران, انواع بمب های الکترومغناطیسی, مقابله با بمب های الکترومغناطیسی, بمب الکترومغناطیسی جنگاوران, فیلم بمب الکترومغناطیسی, بمب مغناطیسی ساخت ایران, ساخت بمب الکترومغناطیسی ساده, بمب الکترومغناطیسی چگونه ساخته میشود